Ahad, 29 Mac 2015

Calon Simpanan Penolong Jurutera JA 29

Assalammualaikum...

Harini saya nak bercerita tentang status keputusan temuduga suami saya... bukan saya yer..hihihi...

Ok...setelah bertahun2 saya sentiasa update jawatan suami saya...alhamdulillah...
Setiap tahun suami saya mmg akan dipanggil untuk temuduga,...Tapi belum ade rezeki lagi untuk berkhidmat dalam perkhidmatan awam ni..

Pada 16.02.2015 suami saya dipanggil untuk temuduga bagi jawatan Penolong Jurutera JA29 ( Elektronik)..masa ni saya dah excited lebih..yela...mmg kelayakan masa suami study dulu... tapi faham2 bila dan meningkat umur ni...kne fresh kan balik minda..dan itula suami saya buat..

Dan alhamdulillah...keputusan telah keluar sebagai Calon SImpanan. Okla daripada keluar Dukacita anda tidak berjaya n bla2... itu lagi frust beb...

Ada ke sesiapa yang jadi Calon simpanan jugak bagi jawatan ni???

9 ulasan:

  1. saya juga calon simpana.....call spa dia cakap saya calon ke 38 daripada 100 calon

    BalasPadam
    Balasan
    1. wawan juruteknik komputer ke?

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Uik...mana tau saya ft17...

      Padam
    4. Uik...mana tau saya ft17...

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 27 kekosongan jer yg ada di kkm tu apa-apa pun email saya angahkulim@gmail.com rupanya ramai juga calon simpanan dan masih menunggu jawapan kan.. Siapa la yang bertuah agaknye ye nnt kalau dah dapat jawatan tu jgn lupa email yer...

      Padam
  3. Assalamualaikum.... Saya juga calon simpanan untuk jawatan ni... ade ke ye rezeki kita..bulan 8 ni dh tamat kan tempoh simpanan kita...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika ada rezeki selepas bulan 8 mcm rugi pulak kan..sbb bulan 7 kita ada kenaikan 1 tangga gaji tu..klu kita masuk selepas bulan 7, kita tak terima la kenaikan 1 tangga tu...emm... tu pun klu ada rezeki...

      Padam